Houtmassiefbouw

Heb je plannen om een woning of vakantiehuis te bouwen? Al aan houtmassiefbouw gedacht? Deze techniek levert je heel wat voordelen op.

  • Houtmassiefbouw is niet duurder dan traditioneel bouwen. Meer nog, door de natuurlijke isolatiewaarde kom je financieel voordeliger uit. Onze bouwprijzen lopen gelijk met die voor traditioneel bouwen, maar je krijgt er dan wel heel wat extra’s bij: brandveiligheid, vochtregulerend en bouwsnelheid.

  • Je kunt volledig vrij je bouwstijl kiezen: modern, traditioneel, chalet, …

  • Je kiest voor een ecologisch en duurzaam bouwproces.

  • In 3 tot 4 weken tijd maken we de ruwbouw wind- en waterdicht. Meteen daarna kan de afwerking beginnen. Uitdrogen, zoals bij traditioneel bouwen, is bij houtbouw niet nodig.

  • De cellulose biedt een zeer goede isolatie. De temperatuur in je huis is altijd aangenaam … en je energiefactuur valt lager uit. Voor de kenners: wij werken met dampopen (ademende) muren.

  • Houtbouw is brandveiliger dan traditionele woningbouw., zeker in combinatie met cellulose.

Kies uit 3 bouwformules

Bouwpakket

(mét ondersteuning door ons)

Bouwpakket

Je krijgt alle bouwelementen op maat aangeleverd. Natuurlijk geven wij je advies en helpen we je verder als je vragen hebt.

Wind- en waterdicht

Wind- en waterdicht

Wij zorgen voor jouw ruwbouw. We werken deze af tot een volledig water- en winddichte ruwbouw. Voor de verdere afwerking sta je zelf in.

Sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deur

Wij bouwen jouw huis van A tot Z: van fundering over ruwbouw tot en met de afwerking. Je hoeft je nergens zorgen te maken.

Wil je meer info?

Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren om jouw project te overlopen.